A huge collection of 3400+ free website templates www.JARtheme.COM WP themes and more at the biggest community-driven free web design site

AL-Cool

Ennek a forrasztóanyagnak kifejezetten a hűtők, klímák, és air coolerek, javításánál vehetjük hasznát. Ezüst tartalmának köszönhetően, kíválóan  ac rdiatorellenáll a környezeti viszonyoknak, és szilárdulás után tömör anyagszerkezetet biztosít. Némi kézügyességgel, nem kell szakembernek lennünk a használat elsajátításához. Leginkább a FluxCool folyatószerrel javasolt a használata. Rendkívül alacsony 270-290C° fokos munkahőmérséklete lehetővé teszi a legvékonyabb alumínium lemezek forrasztását is. Akár egy 4-5mm vastag és egy 0.3mm-es vékony alumínium lemez is összeforrasztható, az AL-Cool és a folyatószer használatával. A munkavégzéssel kapcsolatos biztonsági előírásokat be kell tartani(védőszemüveg, védőkesztyű). Biztonsági adatlap megtekintése. 

A FluxCool folyatószert használva a forrasztóanyaggal, réz vagy akár inox is forraszthatóvá válik alumíniumhoz. Így a kombinált fémekből összeállított rendszerek sem jelentenek problémát.

 

Kiszerelések:

  • 6 db pálca / csomag + 5ml FluxCool folyatószer

Méret: 230X3.4X2mm (1db pálca) Trapéz keresztmetszet.

 

                  

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.